EDUROAM Akademik Kablosuz Ağ Yayını

Eduroam (EDUcation ROAMing - Eğitim Gezintisi), akademisyen ve öğrencilerin misafir gittikleri kurumlarda internete bağlanabilmeleri için geliştirilmiş uluslararası kablosuz internet erişim sistemidir. Eduroam üyesi kurumları ziyaret eden personel ve öğrencilerimiz, yurtiçinde veya yurtdışında herhangi bir kayıt işlemine gerek duymadan Kilis 7 Aralık Üniversitesinde kullandığı kullanıcı adı ve parolayı kullanarak o kurumdaki "eduroam" kablosuz ağına bağlanıp internet erişiminden faydalanabilirler. Aynı durum, eduroam üyesi olan kurumlardan Kilis 7 Aralık Üniversitesine gelen konuklar için de geçerlidir. Bu konuda daha detaylı bilgiye ve üye kuruluşlar listesine, www.eduroam.org ve www.eduroam.org.tr adreslerinden ulaşabilir, bağlantı ayarları ve detaylı bilgi için eduroam.kilis.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024